270307

Dina läppar är mjuka som siden baby,
gör som en häst och låt mig rida dig baby
tills solnedgången..

260307

Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss.

Detvar bara en liten grej som störde mig. Det var hennes vackralillasyster. Hon var 20, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Honböjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer änjag önskade av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hongjorde det aldrig i närheten av någon annan.

En dag ringdelillasystern och bad mig komma över för att se överbröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskadetill mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kundekomma över. Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jaggifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster.

Jag var ichock, och kunde inte säga ett ord. Hon sa "Jag går upp till sovrummet,och om du vill ha en sista vild svängom, bara kom upp och ta mig."

Jagvar som förstenad när jag såg henne gå uppför trapporna. När hon komända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna motmig. Jag stod där en stund, sen vände jag om och gick rakt motytterdörren. Jag öppnade dörren och gick mot min bil.

Men ser man på, hela min blivande familj stod där ute och klappade händerna.

Medtårar i ögonen kramade min styvfar mig och sa "Vi är verkligen gladaatt du har klarat vårt lilla test... vi kunde inte önska en bättre mantill vår dotter. Välkommen till familjen!"


Och moralen i den här historien är: Förvara alltid dina kondomer i bilen.


Haha det tyckte jag  var jävligt skojj ;D

240307

Flyttar om en vecka då =) feting gött =D
tatuerar mig 5/4




tatueringar på killar (: Mmmmmmmm <3

Angie

ah jag hatar det. hatar hatar hatar d

Ja denna gången e jag seriös...  >.<


190307

Back in the days, jag vill kunna få !

180307

Exakt 2 veckor kvar och då kommer det här. Det är nog inte meningen då. Det är nog meningen att jag ska sluta som alla andra. Tråkigt, tråkigt, tråkigt men vad fan ska man göra då? När allt talar emot en i 7 månader känns det inte så kul att fortfarande försöka. Fan. Skit samma vad som händer. Tråkigt att behöva anpassa sig efter allt och sedan ändras förutsättningarna. Det är något jag hatar. Jag hatar inte mkt men just detta är ngt. Jag hatar hatar hatar hatar det..

SEXSTÄLLNINGEN PIRATEN;

Ta din tjej bakifrån,precis när du ska komma så drar du ut den och spottar henne på ryggen, då tror hon att du kommit. Följden blir att hon vänder sig om, då sprutar du henne i ögat och knäar henne på låret.. Hon hoppar iväg svinsur på ett ben med handen för ögat..

Min kära,

Det enda sättet jag skulle vilja utnyttja dig på om jag skulle utnyttjat dig är att får vara den ligger brevid som får ta del
av din kärlek och chanserna att få se in i dina mysiga ögon. Och att vara den du skulle vilja vakna upp med.
Utnyttja att det är dina ögon det sista jag kollar in i innan jag somnar. Men helst av allt skulle jag vilja slippa delen med utnyttning och kunna få uppleva det ändå. Bara ha dig här i mina armar, hålla om dig och pussa dig i pannan och viska mjukt att du är den enda och att jag aldrig kommer lämna dig.